A Leica jól megszokott professzionális prémium minőségét, a piacon lévő legszélesebb látómezővel rendelkező szemüveglencsében is kérhetjük. Variovid Volterra - a párizsi optikai kiállítás 1. helyezett lencséje 2019-ben.

Leica promo

Leica története

A Leica több, mint 100 éves múltra visszatekintő cég. Legendája az első hordozható kamera, a távcsövek- és objektívek precíz gyártásából adódik, amelyek óriási elismerést hoztak a vállalat számára. Ennek köszönhetően a Leica ma már az optikai piacon is jelentős szereplőnek számít, köszönhetően a prémium minőségű és innovatív termékeinek.

Leica optikával készült híres felvételek:

Liliput kamera

Az első kisméretű fényképezőgép 1914-re készült el. A Leitz cég „koronahercege”, II. Ernst Leitz amerikai útján azonnal „élesben“ kipróbált, és a keresztségben a „Liliput-kamera“ nevet kapja.

Muhammad Ali

Thomas Hoepker Leica M3-al Muhammad Aliról 1966-ban készített portréfotója 15 ezer euróért kelt el. Ugyanennyit adtak Erwitt Hruscsovot és Nixont ábrázoló riportképéért is.

Times Square

A „Csók a Times Square-en" minden idők egyik leghíresebb fotója. A gép, mellyel készítették talán még legendásabb mint maga a kép. 1945. augusztus 27-én jelent meg a Life magazinban.

Variovid prémium

Multifokális szemüveglencsék

A legszélesebb látómezővel rendelkező, párizsi Silmo optikai világkiállításon 1. helyezést elért multifokális lencse a tökéletes látásélményért.

Személyre szabott multifokális lencse, kifinomult viselők számára, akiknek egyéni igényeihez igazítva készülnek el szemüveglencséink.

Tapasztalt multifokális lencseviselők számára fejlesztve, három csatornahosszal, a tökéletes vizuális kényelmet biztosítva.

Első multifokális szemüveglencse viselőknek készített kényelmes és gyorsan megszokható lencse, két csatornahosszal.

Megfelelő látásért

Speciális és sport lencsék

A Leica egyik specialitása a fényképezés, így a fotóművészeknek külön terméket fejlesztett.

A vitorlázás szerelmeseinek polarizált, alul-felül sötétített lencsét valósított meg a Leica, hogy a vízen is Te légy a legjobb!

Hogy mindig szem előtt legyen a cél!

A szürkület való látás élményét emeli új szintre. 

A téli sportok kedvelőinek tükrös felülettel ellátott, polarizált, divatos szemüveglencse.

Polarizált és fényre sötétedő speciális szemüveglencse változó fényviszonyokhoz.

Ha szenvedélyed a vadászat és lövészet, ne tévessz célt!

Leica egyfókuszú, bifokális és multifokális szemüveglencsék minden élethelyzethez.

Akik a leica-t választották

Leica partnerek